Telefoon algemeen

026-3519972

Email

info@parkstraat.com

Openingstijden

Ma - Vrij: 8:00 - 18:00

Haptotherapie is een therapie waarbij het gaat om voelen en ervaren.

Aanraking speelt daarbij een belangrijke rol. Aanraking en gevoel hebben veel met elkaar te maken. Aanraken is een hele directe manier om datgene wat er in je leeft voelbaar te maken in je lijf, je daar bewust van te worden en te begrijpen. Door (aan)geraakt te worden kom je in beweging. Een beweging van binnen uit, waarbij je gaat voelen dat je mag zijn wie je bent en wat wel en niet bij jou past.
Een verstoring van het contact met je gevoel, kan ervoor zorgen dat je jezelf een beetje kwijtraakt.

Relatietherapie

In iedere relatie komen wel eens irritaties, meningsverschillen en ruzies voor. Ieder mens is verschillend, dus dat kan wel eens botsen, dat is heel normaal. Maar soms kan dit tot problemen leiden, zeker wanneer gevoelens niet worden uitgesproken, en je van de ander niet begrijpt waarom die zo reageert.

Wanneer jullie zijn vastgelopen en tegen problemen aanlopen waar je samen niet meer uitkomt, dan kan relatietherapie helpen. In de therapie gaan we samen kijken in welke situaties het mis gaat en hoe jullie dan met elkaar omgaan. We gaan kijken welke negatieve patronen er in jullie relatie zijn ontstaan, die ervoor hebben gezorgd dat jullie op het punt zijn beland waar je nu bent.

Door hier bewust van te worden kunnen we samen kijken welke onderliggende angsten en verlangens bij jullie beiden aanwezig zijn. Door deze uit te leren spreken naar elkaar ontstaat er meer wederzijds begrip en verbondenheid, en kan de onderliggende liefde weer gaan stromen.

Praktijk voor Haptotherapie en Relatietherapie | 06-29214182

lisetta@therapeutenhuis.nl |  www.schapto.nl

maandag en donderdag Parkstraat 38A

dinsdag en woensdag Parkstraat 39 (souterrain)