Telefoon algemeen

026-3519972

Email

info@parkstraat.com

Openingstijden

Ma - Vrij: 8:00 - 18:00

Sinds een aantal jaar geef ik (Dinka de Winkel) regelmatig trainingen en workshops in het gezondheidscentrum Parkstraat vanuit mijn bedrijf: SOY mens en ontwikkelen. In 2015 zal ik ook weer regelmatig in de cursusruimte werken. Hieronder staat een klein inleiding op een van de activiteiten die ik in het centrum doe:

(Familie)Opstellingen
Ons verlangen is een mooie richtingaanwijzer naar onze ziel. Wel vraagt het moed om dit verlangen te leven. Vaak beperken we onszelf door onze angsten, oude patronen en blokkades. Deze beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen komen vaak voort uit onze opvoeding, maar ook de manier waarop onze voorouders vorm gaven aan hun leven, kan hier een rol in spelen. Gevolg is dat onze energie niet stroomt. Door degenen die ons zijn voorgegaan te eren en tegelijkertijd ontrouw durven zijn aan vaste patronen, maakt dat die energie wél weer vrij kan stromen en dat jij de weg van je hart kunt volgen.

‘Krijg zicht op de essentie en volg de richting
van je hartsverlangen’

Hoe werkt een opstelling?
Opstellingenwerk is een manier om beweging te krijgen in die geblokkeerde energie. Je krijgt snel inzicht en kan gericht naar de kern gaan. De kracht van opstellingen zit vooral in de manifestatie van het gevoel en in de ervaring. Over je probleem praten, nadenken en urenlang analyseren en reflecteren levert meestal weinig nieuws op. Dit valt namelijk binnen de structuur van je eigen controle. Het doen van een opstelling daarentegen levert vaak een nieuw ‘beeld’ op, gebaseerd op een innerlijk weten. Daarmee zijn opstellingen een heel krachtige manier om weer in beweging te kunnen komen en om de weg vrij te maken voor ons werkelijke hartsverlangen.

Voor meer informatie over opstellingen, data en andere praktische informatie verwijs ik naar mijn website. Ook voor actuele informatie over workshops, zoals de workshops: Soulcards maken, of ‘To the heart of the matter’.
www.soymens.nl
info@soymens.nl
Dinka de Winkel: 06-19604684